Search

About Farah

Farah Salsabila adalah seorang perempuan yang sedang menempuh pendidikan magister di Universitas Gadjah Mada. Dia sangat suka menulis, dan dia menulis tentang banyak hal, mulai dari beauty, lifestyle, travel, fashion, resep, dan curahan hati. Dia berharap tulisan - tulisannya banyak membantu orang lain, walaupun hanya sekedar sedikit hiburan bacaan, atau yang sedang butuh referensi produk, resep, dan tempat wisata. Dia juga sangat berterimakasih kepada kamu yang sudah meluangkan waktunya untuk mengunjungi blog ini, dan terus membuat dia semangat menulis. Dia berdoa semoga kamu juga diberikan kebahagiaan dan kemudahan.

Best Recommendation Shapewear For You

When we look for a bodysuit, waist trainer, or shapewear,  the things we consider are what is the function and does it fits our needs. For example, we need to focus on our waist, body, or our butt so, we need shapewear that fits our needs. After we know the type of shapewear and it works for our needs, we need the size that fits our body. As we know, it’s kinda tricky to find shapewear that fits all bodies, right. And the last thing we consider is that shapewear must be comfortable for our body. You won’t wear shapewear that feels like it wants to hurt and kill you, right.

 

So, with the 3 things we considered above, I have some recommendations for shapewear for you, my loves. Keep scrolling down to see my recommendation 😉.

 

PowerConceal™ Full Body Tummy Control Shapewear 

This tummy control bodysuit is for you who want a bodysuit with tummy slimming and also butt lifting features. This PowerConcealTM Full Body Tummy Control Shapewear is made of high-quality fabric and contains 77% nylon + 23% spandex, which is light, stretchy, and skin-friendly. The bust area and bottom area are made of breathable mesh material, easy and comfortable to wear all day long. It is also very suitable for you because of its high elasticity. So this product will mold to your body very comfortably and you don't have to worry, my loves! The available sizes range from XS to 6XL.

Price: $64.80 | Where to buy: Shapellx

 

NeoSweat® Abdominal Binder Lower Waist Support Belt 

Looking for the best waist trainer? This one is for you! The NeoSweat® Abdominal Binder Lower Waist Support Belt provides optimum support for people recovering from abdominal injuries and surgeries such as tummy tuck, liposuction, hysterectomy, hernia, and bladder problems, and kidney operations or other abdominal surgical interventions while preventing post-surgery complications and improving recovery time. It is made with 6 pieces of segmented hook and loop fasteners, you can adjust the tightness according to your needs. And this waist trainer is designed to wear both days and nights. It has two sizes; one size which is 157.5 inches long with 5 inches in width; and Plus Size, which is 197 inches in length with 5.5 inches in width.

Price:  $55.20 | Where to buy: Shapellx

 

AirSlim® Firm Tummy Compression Bodysuit Shaper With Butt Lifter 

Do you want to feel & look your best in seconds? I guess this AirSlim Firm Tummy Compression Bodysuit Shaper Butt Lifter is the best shapewear for women! This shapewear has firm compression fabric so it will fit you comfortably, but still effectively sculpt your body from your back, waist down to your tummy, and thighs. And this shapewear stays in place, no matter how much you dance, run, or shake throughout the day! So if you want to keep your muscles tight, sculpt & lift your backside for a shapely look, choose this one!

Price:  $69.60 | Where to buy: Shapellx

 

Comments

  1. Naaah ini niiih, susaaah cari korset yang enak dipakai. Aku dong, kemarin itu beli dari temennya temen. Soalnya ngeliat temenku sendiri udah pake dan bagus di badan dia. Btw, temenku ini size-nya lebih besar dari aku, awalnya. Dia bilang pas beli korsetnya size Xs. Jadi ikutan dong. Ternyata ga cukuuuup far 🤣🤣🤣🤣. Harganya 400rb terbuang sia sia wkwkwkwkwkkw. Kalo sampe aku paksa utK bisa dikancing, bisa2 aku ga napas hahahaha

    ReplyDelete
  2. Aku selalu pakai shapewear, apalagi pasca caesar lebih nyaman jadinya hihi

    ReplyDelete
  3. pake yg model gini memang lebih nyaman kak, aku jg pakai setelah melahirkan kemaren bajkan keterusan sampe sekarang

    ReplyDelete
  4. Aku tuh cari korset begini gara2 bbku aduhay naiknya 🤣🤣 korset begini ini lebih nyaman dari pada yang versi seperti gurita 🤣🤣

    ReplyDelete
  5. Bagus-bagus ya bener-bener ngebentuk badan banget jadinya

    ReplyDelete
  6. Shapewear ini bikin jd lebih PD gaksihhhh

    ReplyDelete

Post a Comment

Join the conversation!
Dilarang berkomentar yang memuat link atau promosi, terimakasih atas kerjasamanya.